Keressétek a Csúcsrajárás alkalmazást a Google Playen!
Keressétek a Csúcsrajárás alkalmazást a Google Playen!

Hol a következő?

Vissza

A 2012-es
Hol a következő?
teljesítménytúra értékelése rendezői szempontból
Visegrád, 2012.05.13. vasárnap


Hetedik alkalommal rendeztük meg a túránkat, de ez olyan eredménnyel zárult amelynek végzetes következménye volt a HAK további sorsára nézve. A felkészülés rendben zajlott, a feladatok idôben elkészültek, és még a megszokott számú elônevezett is jelentkezett. Szóval vártuk a túrát, mint mindig, vajon, hogy fog sikerülni.

Idén kipróbáltunk valami újat: a rajt helyét nem adtuk meg pontosan, hanem készítettünk egy videót, amely segítségével kellett az indulóknak kitalálniuk a rajt helyszínét. Ezen a videón képek voltak egymás után, némely kép turistajeleket ábrázolt és ezek alapján egy térkép segítségével kellett a rajt megtalálni. Szerintem nem volt rossz ötlet, azonban állítólag egy kicsit bonyodalmat okozott, hogy a térképen nem voltak mindig ott és úgy feltüntetve a turistajelek, ahogy a megfejtéshez kellett volna lennie. Ennek ellenére a megoldás nem volt nehéz.

A lényeg: összesen 7, azaz HÉT, indulónk volt. Nagyon meglepôdtünk ezen, ugyanis a tapasztalatok és az elônevezôk száma alapján olyan 50 fô körülre becsültük az indulók számát. Ezzel szemben összesen heten indultak el a 2012-es HAK-on. Ez kudarc. Az indulók számát nem lehet az idôjárásra, illetve arra fogni, hogy több túra is volt ezen a vasárnapon. Ez a szám azt jelenti, hogy nincs szükség az ilyen túrára mint a HAK. Eddig is az indulóknak a legnagyobb része elôször vett részt HAK-on, kipróbálták, hogy milyen. Most sem volt másként, mind a hét túrázó elôször jött az általunk szervezett túrára.

Szóval kedves olvasó úgy határoztunk, hogy egyelôre - vagy akár véglegesen is - nem rendezünk több Hol a következô? túrát. Köszönjük annak a pár túrázónak, aki részt vett a túrán, hogy eljött és a külsôs pontôröknek a segíséget, mert nélkülük nem tudtuk volna megrendezni a túránkat.

Statisztikai táblázat nincs, mert nincs értelme.