Trink kzl
Tli St (2016-02-06)
Februri alfldi tra, emelked s h nlkl, viszont sok srral s vonatos fotkkal
Mostanban
Forrs (2019. mrcius 14.)
Forrs: Fiatalt forrs (reg-Bakony)
Forrs (2019. mrcius 7.)
Forrs: Nvtelen-6.1.12-28 (Visegrdi-hegysg)
Forrs (2019. mrcius 6.)
Forrs: Vasvri Kis kt (Visegrdi-hegysg)
Forrs (2019. mrcius 6.)
Forrs: Kesers-forrs (Visegrdi-hegysg)
Forrs (2019. mrcius 6.)
Forrs: Nvtelen-6.1.12-27 (Visegrdi-hegysg)
Ben Nevis (2019. janur 13.)
Kirnduls Skciban I - Ben Nevis, az Egyeslt Kirlysg legmagasabb pontja
Forrs (2019. janur 3.)
Forrs: Hrmas-kt (Visegrdi-hegysg)
Forrs (2019. janur 3.)
Forrs: Vlys-kt (Visegrdi-hegysg)
Forrs (2019. janur 3.)
Forrs: Bodza-forrs (Visegrdi-hegysg)
Blyaszed tra (2018. december 16.)
Blyaszeds a Rockenbauer teljestmnytrk jszakai szakaszn.

Iszkiri 25

Teljestmnytra
Honlapra kerlt:2015. mjus 30. A lerst ksztette: feherb
Idpont: 2015. mrcius 21.
Induls: 08:50 - Szrliget
rkezs: 13:20 - Szrliget
Rsztvevk: feherb, krichard, Vagny
Traparamterek
A tra hossza 23 km
Szintklnbsg 440 m
tvonal Szrliget -> Zuppa -> Szr -> Krtvlyes-tet -> Macskabkk -> Krtvlyespuszta -> Mria-szakadk -> Csknyospuszta -> Birkacsrda -> Szrliget
Szintid 6 ora
Helyszn Vrtes
Idjrs
Egy idben elhatroztam, hogy ha elmegyek egy teljestmnytrra, akkor mindig annak leghosszabb tvjra megyek. gy aztn sorra jttek a 40-es, 50-es trk, de akkor mg a szzas is belefrt. Termszetesen ez mr j rgen volt, mr arra sem emlkszem, hogy mikor gyalogoltam 50 km-t, nemhogy szzat. gy ez az elhatrozs most sem ledt jra, a szz km-es tv meg sem fordult a fejemben, ahogy a 65-s sem. A 45 s 35 mg taln, de ott nem ugyanaz a rajt s a cl, a kutyval meg macers a tmegkzlekeds. Persze nem megoldhatatlan, de azrt mgis. gy maradt a msodik legrvidebb tv, ami egy knyelmes krtra.

Kilts a Zuppa-tetrl
A rajt utn t kellett menni a vastlloms feletti felljrn, majd stlni egy j km-t, s felmszni a Zuppa-tetre. Illetve a tra tvonala elmegy alatta, de mi felmentnk a kiltsrt s a ldrt is termszetesen. Nylegyenesen megy fel r az erdei nyladk, ami elg izzaszt volt. De ht a nyladkok mr csak ilyenek. A hegy aljn volt az els, egyben utols eltti ellenrzpont.

Krichard s Szr lloms
Szr fel haladtunk tovbb, tkeltnk az 1-es ton, majd a vastlloms alatt, s rvidesen a faluban is voltunk. Elg unalmas rsz volt ez. Meleg is volt, s elg sokat mentnk aszfalton a faluban. Bertnk aztn immr a Vrtes erdejbe, elmentnk a Krtvlyesi torony mellett, s egy j hossz, erdei egyenes svny vgn jra pecsteltnk. Most mr csak annyi volt a dolgunk, hogy leereszkedjnk Krtvlyespusztn s a Mria-szakadkon t a faluba.

Vgnyok
Nagyon j idt mentnk. 5 felett volt az tlagsebessgnk, ami azrt is j, mert ebben benne van kt ldakeress is, az egyik radsul kitrvel. Nem mondom, hogy nem tudtam volna mg gyalogolni, de akkor s ott ez megfelel tv volt. s mivel baromi hamar bertnk, hazafel beugrottunk Szrra, ahol felnztnk a vasti bevgs tetejre is, ahol remek egyttllsokat lehetett fotzni.