Trink kzl
Hollktl Vrskig Nagypiros 20 (2014-03-02)
Hollktl Vrskig mozgalom pilisi szakasza
Mostanban
Kktra, Csereht (2020. oktber 23.)
Nyri kktra a Cserehtban, I. rsz: Encs-Boldogkvralja
Kktra, Csereht2 (2020. oktber 23.)
Nyri kktra a Cserehtban, II. rsz: Rakacaszend-Bdvaszilas
OKT, Abajszolnok-Rakacaszend (2020. oktber 23.)
Nyri kktra a Cserehtban, III. rsz: Abajszolnok-Rakacaszend
OKT, Abajszolnok-Encs (2020. oktber 23.)
Nyri kktra a Cserehtban, IV. rsz: Abajszolnok-Encs
AK, Szatymaz-Zknyszk (2020. oktber 23.)
Kkezs az Alfldn, ezttal Csongrd nyugati feln
OKT Hollk-Smsonhza (2020. oktber 15.)
Hollk-Nagybrkny: Ezzel be is lett fejezve a kktra cserhti szakasza.
Lbatlan 15D (2020. oktber 15.)
Tavasz ta az els teljestmnytra a Gerecsben
Bakancsok a Duna irnyba 20 (2020. oktber 15.)
Nem knny, de legalbb szp tra a Brzsny dli rszn, pedig mg nagyon messze voltunk a 800 m-es magassgtl.
Bauxitkutat 20 (2020. oktber 15.)
Az idei egyetlen alkalom, amikor a Balatonon voltam, de akkor is csak kirndultunk egyet a kutyussal.
Keselys-Baja (2020. oktber 15.)
Az AK a Gemenc dli rszn. A 2011-es tra folytatsa.

Blyaszed tra

Teljestmnytra
Honlapra kerlt:2019. oktber 28. A lerst ksztette: feherb
Idpont: 2019. augusztus 4.
Induls: 21:00 Rdihza
rkezs: 03:30 Bzakerettye
Rsztvevk: feherb, juhi
Mskor is voltunk mr ezen a trn 2018 
Traparamterek
A tra hossza 25 km
Szintklnbsg 600 m
tvonal Rdihza -> Szentpterflde -> Lasztonya -> Torhai-forrs -> Bzakerettye
Helyszn Zalai-dombsg
Idjrs
Stt volt, nem volt idjrs.
Idn juhival mentnk ketten blyaszedsre. csak azrt, mert pecstelt a DDK-s fzetbe is. Termszetes nem jn ide tbbet. Az elz vi trkhoz hasonlan nem fnykpeztnk sokat. De mg annl is kevesebbet sikerlt. Az egyetlen kp is tulajdonkppen egy prba eredmnye.

Fasza tletnek tnt, hogy elmegynk Fenyvesre frdni tra eltt, gyhogy eltltttnk ott pr rt a szeles tparton. Kzben a Balatontl szakra zivatarfelhk gylekeztek, ezrt ki is adtk a msodfokot. Egy evezs ember kikldtt minket a vzbl, mi meg lassan elkezdtnk kigyalogolni. sszepakoltunk, s mikor beszlltunk a kocsiba mr esett is. De inkbb fjt, mint esett. tkzben jabb zuh jtt, gyakorlatilag a zuh legvgn rkeztnk meg Rdihzra. Lttunk pr szarrzott trzt elindulni a kvetkez 60 km-re, s ht nagyon nem lettnk volna a helykben.

Az esti zuh pr embert megllsra szltott, de a szarrzott agyagos talaj neknk is okozott fejfjst. lland csszkls, folyton figyelni a jelzsek mellett az utat is, hogy minl kevesebb srral s vzzel sszuk meg. Lasztonyn jtt a szoksos pihi, itt mr emberekkel is tallkoztunk. Hrman kzlk feladk voltak, egy jtt velnk. Tltettk magunkat a lasztonyai emelkedn, majd jtt az erd a domb msik oldaln, s a Torhai-forrsnl a sr, s az jabb emelked. Annyira nem volt vszes a sr amgy, nem az a full beleragads trgya volt, de termszetesen elgg visszavetette a tempt. Mi mg csak hagyjn, de annak, aki mr 18 rja gyalogol, s mg 16 van htra....

Prbakp
Lispeszentadorjn eltt felszedtem az utols blyt. Nem tudtam elrakni, mert csurom vizesek voltak, a bal kezemben gyjtttem ket. A jobb kezemben krichard atommeghajts zseblmpja volt. A lejt meg csszott, amit persze sejtettem, de nem voltam elg vatos, s elburultam. Pont restem a fnykpezgpre. A sarkra, gy az megszta, de nekem utna 1 hnapig fjt a bordm. Inkbb ideges voltam, hogy lehetek ilyen bna, pedig mg szmtottam is r.

Atis az sszes blyegzt be akarta verni a fzetbe, mg azt is, amit nem felttlenl kell. Emiatt bementnk Lispeszentadorjnra, s ha mr ott voltunk, az aszfalton mentnk be Bzakerettyre. Ksve termszetesen. Soha nem rnk oda pontzrsra, de most klnsen lassak voltunk a sr miatt. Akkor mr vget rt a balh a kocsmnl, a rendrk is hazamentek, ahogy bertnk.

Juhi tovbbment a kken Kistolmcsra. Az vgig aszfalt, a trzk kerlnek. Engem visszavittek Rdihzra a kocsihoz, visszafel pedig mg beugrottam egy blyrt Budafra. Pont sszetallkoztam az utols rsztvevvel, aki mr azrt itt tetemes kssben volt. Kistolmcsrl bevittnk mg egy feladt, de ekkor mr kivilgosodott, s a kd is felszllt.