Trink kzl
Dl-Brzsnyi kiltsok 15 (2010-03-14)
Rvid, de annl meredekebb kirnduls a Brzsny dli rszn
Mostanban
Budai Kk (2020. mrcius 16.)
Tli(es) tra zzmarval, kevs hval a Budai-hegysgben tbb-kevsb a kk tra tvonaln
Pilisi Vndorls (2020. mrcius 16.)
2019 oktber 23. szerdra esett, egynapos nnep, radsul j id is volt. gyhogy irny a Pilis Vndorls
Lengyel-Ttra kirnduls (2020. mrcius 8.)
Nvemberi tra a Lengyel-Ttrban mr tlies viszonyok kztt
Forrastra a Vrtesben Hossztv (2020. mrcius 8.)
Decemberi rvid forrstra a Vrtesben, ahol a hossztv is csak 23 km-es volt.
Kanizsas 20 (2020. mrcius 8.)
Kanizsa 20 teljestmnytra. Ezen a tvon s tvonalon elszr.
Forrs (2019. november 10.)
Forrs: Nvtelen-6.2.13-25 (Brzsnyi-peremhegysg)
Forrs (2019. november 10.)
Forrs: Nvtelen-6.2.13-26 (Brzsnyi-peremhegysg)
Forrs (2019. november 10.)
Forrs: Nvtelen-6.2.13-27 (Brzsnyi-peremhegysg)
Forrs (2019. november 10.)
Forrs: Sfr-kt (Dli-Bkk)
Forrs (2019. november 10.)
Forrs: Erzsbet-forrs (Dli-Bkk)

Sorrento 21

Teljestmnytra
Honlapra kerlt:2015. mjus 30. A lerst ksztette: feherb
Idpont: 2015. mrcius 8.
Induls: 08:35 - Szpjuhszn
rkezs: 14:05 - Szpjuhszn
Rsztvevk: feherb, juhi, Kati, krichard, Vagny
Traparamterek
A tra hossza 21 km
Szintklnbsg 800 m
tvonal Szpjuhszn -> Kis-kfej -> Virg-vlgy -> Makkosmria -> Sorrento -> Kies-vlgy -> Felsszlls -> Piktortgla-regek -> Magas-k -> Normafa -> Disznf -> Tndr-hegy -> Szpjuhszn
Szintid 6 ora
Helyszn Budai-hegysg
Idjrs
Kilts a Tndr-szikltl
A lnyok gy dntttek, hogy lefutjk ezt a trt, mi a juhival csak stltunk. s mivel a krnyk tele van com-os ldkkal, azokat is meg akartam keresni tkzben. De azrt ez mgis egy teljestmnytra, nem nagyon trtem magam. Ha nem ment, akkor inkbb nem kerestem, fontosabb volt, hogy idben berjnk a clba.

Ahogy tkeltnk a Budakeszire vezet ton, a lnyok elfutottak elre, de pr szz mter mlva mr utol is rtk ket, mert pisisznetet tartottak. Vgny velk ment, mivel gyis mindig azzal megy, aki elrbb van, s klnben is szoktak Katikval futni szinte minden reggel.

A templom Makkormrin
Pihennl
Budapest hatra mellett ment vgig az t az erdben. Kzben volt egy ellenrzpont Makkosmrin, majd elmentnk a tra nvadja, a Sorrento szikla mellett. Hossz erdei sta utn egy budarsi kis utccskn lyukadtunk ki, ahol ellenrz pont volt, mi pedig meglltunk kajlni egy kicsikt. Mrcius eleje volt, de mr j meleg. A hossznadrg mg elment, de a hossz ujj fels mr sok volt. Klnsen a kvetkez rszen, ahol fel kellett menni a Budars feletti kopr sziklkra. A replsi emlkmnl jrtunk, teht nagyjbl flton, amikor felhvta ma futkat, hogy hol vannak. Mr azt hittem, hogy rg bertek, de mg csak a Normafnl voltak.

Kilts a Normaftl
Azt hittem, hogy az mr itt van egy kpsre, de azrt odarni tartott annyi ideig, mint kt integrls. Itt rtnk elszr olyan magassgba, ahol megjelentek a tli jegeseds ltal letarolt fk. A Normafnl a j id miatt tmeg volt. Egy palacsintzban kellett blyegeztetni, ami nem volt ppen szerencss tlet. Vettnk Atissal pallert, j sok porcukrot tettek r, a vgn gy kellett felszvni a maradkot.

Kocksinges trz
Az utols kilomtereken volt egy kis terels, meg j hossz ideig keresgltem a Tndr-szikla ldjt, de bven szintid eltt bertnk a clba. Az utols pr kilomteren Katikval s Vgnnyal egytt mentnk, k visszajttek elnk a clbl, miutn zabltak, s megmasszroztattk magukat. Merthogy egy masszzs is benne volt a nevezsi djban, amit a clban fellltott gyakon/foteleken(?) vittek vghez. Mivel n nem szeretem az effle dogokat, odaadtam a lnyoknak a kuponomat, hogy hasznljk fel.